Tohum Topu Yapımı

"The citizens of the bluegreensphere" eTwinning projemizin şubat ayının son etkinliğini tamamladık.

28.02.2021 922

Türkiye (10 ortak), Romanya (3 ortak) ve Yunanistan (2 ortak)'nın katılımıyla ile oluşturulan  "The citizens of the bluegreensphere" isimli rTwinning projemizin şubat ayı etkinlikleri içerisinde yer alan tohum topu yapımı etkinliğini de yaparak şubat ayı çalışmalarını tamamladık. Tohum topları yaparken su, atık kağıt ve çiçek tohumu kullandık. Mevsim şartları sebebiyle yapılan tohum topları doğaya bırakılamadı. Bunun yerine doğada 1000 yılda kaybolamayan pet şişelerden saksılar yapılarak geri dönüşüm ve doğanın korunması adına bir adım daha atılmış ve öğrencilere bu bilinç kazandırılmış oldu. Yapılan saksılara ekilen tohum topları mart ayının gelmesi ile birlikte okul bahçesine ekilecektir. 2/A sınıfı öğrencilerine ve sınıf öğretmeni Pervin Güneş'e çalışmalarından ötürü teşekkü ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.