Kıyık İlkokulu

Vizyon: Geçmişten geleceğe köprü kurarak ve geleceği bugünden yaşayarak Türk Milli Eğitimi Temel Kanunu doğrultusunda birey yetiştirmek için, kaliteyi arttırarak örnek ve lider olmak.

Misyon: Öğrencilerimiz başta olmak üzere bütün okul toplumumuzun bilgiyi elde edebilen, kullanabilen, üretebilen ve paylaşmayı bilen bireyler olarak yaşadıkları çağın sunduğu bütün değerleri benimsemiş hatta aşıp yön vermeye talip olan bir nesil yetiştirebilmek, onların yurt sevgisi ile dolu, ülke kalkınmasında severek görev alma isteği duyabilen, toplumsal sorumluluğunun bilincinde olan, kendini önemseyen bir nesil yetiştirebilmek, öğrencilerimizin elde ettikleri bilgi birikimlerini, sahip oldukları ahlaki, milli ve tarihi öz değerlerini hazmetmiş bireyler olarak yetişmeleri için onların önünü açmak ve yeni ufuklara koşmalarına yardımcı olmak etrafımızı güneş gibi aydınlatmak için varız.

Başarılar:

Servis Bilgisi: Öğretmen servisi bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kiyikilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Kıyık Köyü Merkez/MUŞ

Yerleşim Yeri - Kıyık Köyü Merkez/MUŞ

Adres - Kıyık Köyü Merkez/MUŞ

Ulaşım Ulaşım servisle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 15 km uzaklıktadır.